8 - MI MAART

(Shqip) 8 – Март Будимпешта

09 Март: Тргнување на групата во 17 часот. Се патува преку граничен премин Табановце со попатни одмори. 10 Март: Пристигнување во Будимпешта наутро. Разглед на градот со локален водич: Парламентот, мостот Маргарета, Кралската Палата, Рибарскиот Бастион, црквата Матијас, Плоштадот на Хероите, Операта, Базиликата Св. Стефан. Сместување во хотел. Слободно време за одмор и рекреација. Вечерните [...]

повеќе

(Shqip) 8-МИ МАРТ БУКУРЕШТ

    (09-12.03.2017) Прв ден: Тргнување од Скопје во 18 часот на паркингот пред Хотел ВИП (спроти саемот) со високотуристички автобус.  Ноќно патување. Втор ден:  Во предпладневните часови пристигнување во Букурешт главен град на Романија, кој често го нарекуваат „Мал Париз„Краток разглед на градот, Посета на Патриаршијата и архитектонскиот комплекс Kurtija Veke најстариот дел од Букурешт, кој во [...]

повеќе

Барај

Новости

Аранжмани

Реклама