DebitursDebiturs
Forgot password?

Релации според државата: МАКЕДОНИЈА

Сите аутобуси поаѓаат од Куманово

Дестинации од ADRIAN TURS

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
POGRADEC 1234567 09:30 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од AIRPTISHTINA

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
BERLIN-AVION ******* 00.00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
DIZELDORF-AVION ******* 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
CIRIH-AVION ******* 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
STUTGART-AVION ******* 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
ZHENEVA-AVION ******* 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
MILANO-AVION 1234567 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
BAZEL-AVION ******* 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
MINHEN-AVION ******* 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од ALEKSANDAR

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
SPLIT 17:00 3,100ден 4,340ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од AS TRANS KOMERC-TURIZAM

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
ULCINJ 1234567 22:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 1,550ден 0ден - 1,550ден
BAR 1234567 22:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 1,550ден 0ден - 1,550ден
SUTO MORE 1234567 22:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 1,550ден 0ден - 1,550ден
BULJARICA 1234567 22:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 1,550ден 0ден - 1,550ден
SV.STEFAN 1234567 22:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 1,550ден 0ден - 1,550ден
PETROVAC 1234567 22:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 1,550ден 0ден - 1,550ден
BECICI 1234567 22:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 1,550ден 0ден - 1,550ден
BUDVA 1234567 22:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 1,550ден 0ден - 1,550ден
TIVAT 1234567 22:30 1,860ден 2,790ден 0ден - 1,860ден 0ден - 1,860ден
H.NOVI 1234567 22:30 1,860ден 2,790ден 0ден - 1,860ден 0ден - 1,860ден
IGALO 1234567 22:30 1,860ден 2,790ден 0ден - 1,860ден 0ден - 1,860ден

Дестинации од ATLANTIS

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
BANSKO *****67 00:00 0ден 2,480ден 0ден - 2,170ден 0ден - 2,170ден
ZLATNI PESOCI ********* 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од AVIO NET

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
SPLIT - avio bilet 1234567 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
HAMBURG AVIO 1234567 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
ANTALYA 1234567 23:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од BALKAN TURIST

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
PARALIJA ******7 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
OLIMPIC BEACH ******7 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
LEPTOKARIJA ******7 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
NEI PORI ******7 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
nea potidea *****6* 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
KALITEA *****6* 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
POLIHRONO *****6* 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
HANIOTI *****6* 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден
PEFKOHORI ******6* 04:00 1,550ден 2,170ден 1,240ден - 1,550ден 1,240ден - 1,550ден

Дестинации од BS

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
GRACAC 1234567 19:00 1,984ден 3,224ден 0ден - 0ден 992ден - 1,612ден

Дестинации од CRVO EKSPRESS STIP

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
BURGAS 1234567 18:00 1,860ден 2,790ден 0ден - 0ден 1,240ден - 1,860ден
POMORJE 1234567 18:00 1,860ден 2,790ден 0ден - 0ден 1,240ден - 1,860ден
NESEBAR 1234567 18:00 1,860ден 2,790ден 0ден - 0ден 1,240ден - 1,860ден
SONCEV BREG 1234567 18:00 1,860ден 2,790ден 0ден - 0ден 1,240ден - 1,860ден

Дестинации од EUROLINIJA

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
BURGAS SEKOJ 5 DENA 20:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 1,550ден 0ден - 1,550ден
NESEBAR SEKOJ 5 DENA 20:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 1,550ден 0ден - 1,550ден
SONCEV BREG SEKOJ 5 DENA 20:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 1,550ден 0ден - 1,550ден
ALBENA SEKOJ PET DENA 20:30 2,790ден 3,720ден 0ден - 2,790ден 0ден - 2,790ден
VARNA SEKOJ PET DENA 20:30 2,790ден 3,720ден 0ден - 2,790ден 0ден - 2,790ден
ZLATNI PESOCI SEKOJ 5 DENA 20:30 2,790ден 3,720ден 0ден - 2,790ден 0ден - 2,790ден
KRANEVO SEKOJ 5 DENA 20:30 2,790ден 3,720ден 0ден - 2,790ден 0ден - 2,790ден
POMORJE SEKOJ 5 DENA 20:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 1,550ден 0ден - 1,550ден

Дестинации од EXPRES TURIZM

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
ISTANBUL 1234567 19:30 2,480ден 3,720ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од FIBULA

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
ANTALIYA 1234567 06:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
GREECE 1234567 05:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
BANSKO ******* 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од FIKRET TOURS

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
WIENA *2****7 08:00 3,720ден 6,200ден 0ден - 0ден 2,480ден - 4,340ден
ST.POLTEN *2****7 08:00 3,720ден 6,200ден 0ден - 0ден 2,480ден - 4,340ден
WELS *2****7 08:00 3,720ден 6,200ден 0ден - 0ден 2,480ден - 4,340ден
LINZ *2****7 08;00 3,720ден 6,200ден 0ден - 0ден 2,480ден - 4,340ден

Дестинации од GALEB

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
OHRID 1234567 04:00 500ден 700ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од GENERAL TURIST

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
ANTALIYA ******* 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од HAK BUS-CETURIST

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
PETROVAC 1234567 21:00 2,170ден 2,790ден 0ден - 0ден 1,550ден - 2,170ден
PONTE DI FERO **3**6* 11:00 6,200ден 11,780ден 0ден - 0ден 3,100ден - 5,890ден
POLIGNO **3**6* 11:00 6,200ден 11,780ден 0ден - 0ден 3,100ден - 5,890ден

Дестинации од Hotel IZGREV STRUGA

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
Struga 1234567 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од HOTEL STRUSHKI GALEB

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
STRUGA 1234567 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од INSIG Polisa

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
POLISA ******* 00:00 124ден 310ден 161ден - 0ден 279ден - 0ден

Дестинации од JOCO TURS

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
DOJRAN *2**5*7 06:30 600ден 1,000ден 0ден - 0ден 300ден - 500ден
STRUGA 1234567 05:30 450ден 900ден 0ден - 0ден 225ден - 450ден
OHRID 1234567 05:30 450ден 900ден 0ден - 0ден 225ден - 450ден

Дестинации од JUG TURIST

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
PERONSKA 1234567 00:00 90ден 0ден 90ден - 0ден 90ден - 0ден

Дестинации од LASTA - Beograd

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
VARBERG ****5*7 08:00 7,440ден 10,540ден 3,720ден - 5,580ден 4,340ден - 6,820ден
PRAGA **3**** 17:00 2,790ден 5,022ден 558ден - 1,004ден 1,395ден - 2,511ден
BRNO **3**** 17:00 2,542ден 4,588ден 508ден - 917ден 1,271ден - 2,294ден
BRNO ******7 08:00 2,542ден 4,588ден 508ден - 917ден 1,271ден - 2,294ден

Дестинации од MAT PU

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
******* 15:30 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
KJUSTENDIL ******* 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од OSIGURITELNA Polisa

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
POLISA ******* 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од RULE TURS

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
NOVA GORICA 1234567 15:30 3,100ден 5,580ден 0ден - 0ден 2,480ден - 0ден
BIJELO POLJE ******* 20:00 1,180ден 0ден 0ден - 0ден 826ден - 0ден

Дестинации од SENA REISEN

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
BUDAPEST - MC DONALD ***4*** 12:30 3,720ден 6,200ден 1,240ден - 2,170ден 2,480ден - 4,340ден
BRATISLAVA - SEKULE ***4*** 12:30 3,720ден 6,200ден 1,240ден - 2,170ден 2,480ден - 4,340ден
BRNO - PERON 20 ***4*** 12:30 4,340ден 8,060ден 1,550ден - 2,480ден 3,100ден - 6,200ден
DRESDEN - TENDORF ***4*** 12:30 4,960ден 9,300ден 1,550ден - 2,480ден 3,100ден - 6,200ден

Дестинации од SKOPJE TURS

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
BURGAS SEKOJ PETI DEN 20:00 1,860ден 2,480ден 1,550ден - 1,550ден 1,550ден - 1,550ден
POMORJE SEKOJ PETI DEN 20:00 1,860ден 2,480ден 1,550ден - 1,550ден 1,550ден - 1,550ден
NESEBAR SEKOJ PETI DEN 20:00 1,860ден 2,480ден 1,550ден - 1,550ден 1,550ден - 1,550ден
SONCEV BREG SEKOJ PETI DEN 20:00 1,860ден 2,480ден 1,550ден - 1,550ден 1,550ден - 1,550ден
VARNA SEKOJ PETI DEN 20:00 2,790ден 3,720ден 2,170ден - 2,790ден 2,170ден - 2,790ден
ZLATNI PESOCI SEKOJ PETI DEN 20:00 2,790ден 3,720ден 2,170ден - 2,790ден 2,170ден - 2,790ден
KRANEVO SEKOJ PETI DEN 20:00 2,790ден 3,720ден 2,170ден - 2,790ден 2,170ден - 2,790ден
ALBENA SEKOJ PETI DEN 20:00 2,790ден 3,720ден 2,170ден - 2,790ден 2,170ден - 2,790ден

Дестинации од TATESH

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
WIENA *****6* 21:00 3,720ден 6,200ден 0ден - 0ден 2,480ден - 4,340ден
WIENA ******7 08:30 3,720ден 6,200ден 0ден - 0ден 2,480ден - 4,340ден
DURRES 1234567 18:00 1,240ден 1,860ден 0ден - 0ден 0ден - 1,240ден
TIRANA 1234567 18:00 1,550ден 2,170ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од TRANSFER PREVOZ

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
HOTEL BELVUE 1234567 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од VARDAR EKSPRES

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
DIKILI 09:00 0ден 4,960ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
KUSADASI 09:00 0ден 4,960ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
BODRUM 09:00 0ден 5,580ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
MARMARIS 09:00 0ден 6,200ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
ULCINJ 1234567 23:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 0ден 775ден - 1,240ден
BAR 1234567 23:30 1,550ден 2,480ден 0ден - 0ден 775ден - 1,240ден

Дестинации од VEL JAN

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
BANSKO ****** 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден
SONCEV BREG Aranzman 1234567 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од WIZ AIR

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
LONDON 1234567 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Дестинации од WIZZAIR Joco

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање OW RT CHD 4 OW - CHD 4 RT CHD 12 OW - CHD 12 RT
SKOPJE 1234567 00:00 0ден 0ден 0ден - 0ден 0ден - 0ден

Денови на поаѓање се сметаат со броеви:
1 - понеделник
2 - вторник
3 - среда
4 - четврток
5 - петок
6 - сабота
7 - недела и
* - нема релација