DebitursDebiturs
Forgot password?

Vila Scout 1

Достапност на аражманот

Термини Цена по лице
02.07.201814,570ден
Вила
Црна гора
Суто море
00389 72 311 810
14:00
12:00
7 вечери

Villa Scout 1

VILA SKAUT 1 në vilë janë standarde të pajisura me tualet, ajer te kondicionuar, frigorifer dhe tarracë. Në kapacitetin e saj akomodues ka dhoma të trefishta dhe katërfishe. (kolona 2 e tabelës). Përdorimi i kondicionerit është përfshirë në çmim.

Brenda objektit ekziston një internet Wi-Fi (për shpejtësinë dhe forcën e sinjalit, Agjencia nuk mund t’ju garantojë me siguri).

Вила Скаут 1

ВИЛА СКАУТ 1 во вилата се стандардно опремени со тоалет, клима, фрижидер и тераса. Во својот сместувачки капацитет има трокреветни и четворокреветни соби. (колона  2  од табелата). Kористење на клима уредот е вклучен во цената.

Во склоп на објектот има WI-FI интернет (за брзината и јачината на сигналот, Агенцијата не може да Ви гарантира со сигурност).

Период Вила Скаут
    2
1 14.06-23.06 235
2 23.06-02.07 235
3 02.07-11.07 235
4 11.07-20.07 245
5 20.07-29.07 245
6 29.07-07.08 245
7 07.08-16.08 245
8 16.08-25.08 235
9 25.08-03.09 215
10 03.09-12.09 195

*Цените се изразени во евра и се однесуваат  на ПАКЕТ АРАНЖМАН ПО ЛИЦЕ (9 полни пансиони со вклучен превоз).

 • Прво дете   до 13.99 год. ПОПУСТ 50% од цената на аранжманот.
 • Второ  дете до 13.99 год. – ГРАТИС (доплата за превоз 40 евра/не користи кревет).
 • Попустот важи за сместување со две возрасни лица (во трокреветна соба)
 • Дете до  5 год. кое не користи кревет – ГРАТИС (доплата за превоз 20 евра).

*Намалување за патување со сопствен превоз – 20 евра.
*Сите попусти за деца важат при сместување со две возрасни лица.
*Во цената не е вклучена туристичка такса која се плаќа на самото место.
*Цените се изразени во евра за уплата во денарска  противвредност  ( 1 евро = 62ден.).

* Çmimet janë të shprehura në euro dhe i referohen Marrëveshjeve PAKETE PËR PERSONAT (9 konvikte të plota me transport të përfshirë).

Fëmija i parë deri në 13.99 vjet. ZBRIT 50% të çmimit të marrëveshjes.
Fëmija i dytë deri në 13.99 vjet. – GRATIS (një shtesë për transport 40 euro / nuk përdor një krevat).
Ulje është e vlefshme për strehim me dy të rritur (në një dhomë treshe)
Fëmija deri në 5 vjeç. i cili nuk përdor një krevat – GRATIS (një shtesë për transport 20 euro).
* Reduktim për udhëtim me transportin e vet – 20 euro.
* Të gjitha zbritjet për fëmijët janë të vlefshme për strehim me dy të rritur.
* Çmimi nuk përfshin një taksë turistike që paguhet në vend.
* Çmimet janë shprehur në euro për pagesën në ekuivalent të denarit (1 euro = 62 den.).

Политика на Vila Scout 1

14:00
12:00

Услугите на Vila Scout 1

 • WI FI
 • КЛИМАТИЗАЦИЈА

Преглед на оценки (0 оценки)

Vila Scout 1 Суто море, Црна гора

Целокупна оцена на овој аранжман

Вашето име

Е-маил адреса

Наслов на вашата оцена

Вашата оцена

Каков вид на патување е ова?

 • Бизнис
 • Двојки
 • Семејство
 • Пријатели
 • Соло