DebitursDebiturs
Forgot password?

Turë Grupore – Stamboll 10.10.2018

Достапност на аражманот

Термини Цена по лице
10.10.20187,378ден
Хотел
5 ѕвезди
Турција
Истанбул
072/311-810
14:00
12:00
2 вечери

DEBI TURS – Kumanovë

Rr.Done Bozhinov nr.43 ,1300 Rep. e Maqedonisë tel  00389 / 70 510 – 657

 OFERTE PER STAMBOLL – TURQI

Koha e realizimit : 10 , 11 , 12 , 13 Tetor

Vendi I realizimit : Turqi – Stamboll

Relacioni I udhetimit : Presheve Kumanove – Gjevgjeli – Stamboll

Kohe zgjatja e udhetimit : 4 dite/( te perfshira 2 nete  mengjesi dhe darka

Hotel : Tryp By Windham 5*

Akomodimi ne dhome : dy krevetshe , tri krevetshe dhe kater krevetshe

Dita e pare :

Nisja per ne Turqi ne ora 16:00 prej Agjensionit Turistik Debi Turs, nisja behet me autobus modern dhe te pershtatshem per udhetime te gjata. Rrugetimi behet permes Greqise. Udhetim behet gjate nates me pauza gjate rruges per pushime dhe formalitete kufitare.

Dita e dyte :

Arrtja ne vendin e caktuar ne oret e hershme te mengjesit. Shetitje me pamje panoramike te qytetit me udheheqes lokal te licensuar. Shetitje neper Kanalin e Romes, Taksim, Ak Saraj, Xhamine e Bajazitit, Univerzitetit dhe te Hipodromit. Vizite fakultative te Pallates Top Kapi – muze ne te cilin ndodhet shpata e profetit Muhammed, Aja Sofia – kisha me e madhe e ndertuar ne kohen e perandorise Bizantiane, me vone e shendrruar ne xhami, Xhamia e Kalter ( e ashtuquajtur per shkak te ngjyrave te cilat dominojne ne muret e saje e kalter, gjelbert dhe e bardha), dhe vizita e Xhamise te ashtuquajtur Xhamia e Sulltan Ahmedit e ndertuar nen urdherin e Sulltan Ahmedit dhe ka qenje xhamia e pare ne Perandorine Osmane e cila ka gjithsej 6 minare. Mundesine per te vizituar tankun nentokesor , 14M nen nivelin e tokes, me siperfaqe prej 9.800m2, gjendet ndermjet Hipodromit dhe Aja Sofise dhe eshte e njohur per shtyllat e saja. Ne Kohen e Bizantise ky tank nentoksore e furnizonte Konstandinopolin me uje. Kohe e lire per shetitje individuale ne Qarshine me te madhe Kapali Qarshine ( e hapur ne vitin 1461 me mbi 4000 shitore)

Dita e trete : Vakti I mengjesit. Pas mengjesit behet nisja e grupes per shetitje fakultative me anije neper Bosfor me mundesine e vetme per pamje panoramike te pallateve nga te dyja anet e Bosforit, si dhe pamje e urave te cilat lidhin pjesen e Europes me ate te Azise, vizite te pallates glamuroze Dolme Bahce Saraj rezidenca e fundit e Sulltanit te Osmanelinjeve. Pastaj vijon vizita e pjeses Aziatike te vendit Camilxhi (vendi ne te cilin shtrihet pamje madheshtore e Stambollit). Ne oret e mesdites vijon shetitje fakultative e nderteses me te madhe ne Stamboll Sapphire Seyire Terasi (263M) me proeksion 4D.Kthimi ne hotel Darka , Sistemimi neper dhomat e hotelit.

Dita e katert :

Vakti I mengjesit. Pas ngrenies se mengjesit behet clajmerimi nga hotelit dhe nisja e gupit per Maqedoni me pauze gjate rruges ne qendren per shoping Forum me mundesi individuale te Akuariumit. Ne oren 15:00 nisja e gupit per Maqedoni. Udhetimi behet gjate nates me pauza rrugore.

Arritja ne oret e hershme te mengjesit

Per kete udhetim nevoitet pasaporte biometrike, e vlefshme  të paktën 3 muaj nga dita e kthimit

Ne cmim jane te perfshira :

 • Transporti me autobuse neper relacionet e permendura ne programe
 • Vendosja ne hotel Tryp By Windham 5* ne baze (HB)
 • Sigurimi shëndetësor i udhëtimit 150 den
 • Udheheqes turistik profesional
 • Organizimi dhe shoqerimi rrugore

Ne cmim nuk jane te perfshira :

 • Shetitja në Bosfor
 • Bileta hyrese ne Dolma Bahce
 • Bileta hyrese ne Aja Sofia

 

 • Verejtje : Te të vizitohen të gjitha vendet e lartpermendura

 CMIMI I ARAZHMANIT PER PERSON ESHTE  119 euro

 • Për këtë paketë Vlejne KUSHTET E PËRGJITHSHME TË A.T DEBI TURS 2018 Presheve DHE SKTM .
 • Per zbatimin e kësaj marrëveshje kërkohet minimum prej 40 udhëtarëve, përndryshe afati i fundit për raportim në lidhje me një anulim të mundshëm të marrëveshjes jo më vonë se 5 ditë para nisjes. Organizatori i udhëtimit mban të drejtën për të ndryshuar rendin e përmbajtjes individuale të programit (bllokim trafiku, greva lokale, paralajmërime lokale, vonesa të udhëtarëve, mospërputhje me emërimin e planifikuar paraprakisht nga agjencia, etj.) Kërkoni një kontratë dhe sigurim.

 

Политика на Turë Grupore – Stamboll 10.10.2018

14:00
12:00

Услугите на Turë Grupore – Stamboll 10.10.2018

 • WI FI
 • БАЗЕН
 • БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ
 • БЕСПЛАТЕН ПОЈАДОК
 • КЛИМАТИЗАЦИЈА
 • ТЕЛЕВИЗИЈА
 • ТЕЛЕФОН
 • ФИТНЕС ОБЈЕКТ
 • ФРИЖИДЕР

Преглед на оценки (0 оценки)

Turë Grupore – Stamboll 10.10.2018 Истанбул, Турција

Целокупна оцена на овој аранжман

Вашето име

Е-маил адреса

Наслов на вашата оцена

Вашата оцена

Каков вид на патување е ова?

 • Бизнис
 • Двојки
 • Семејство
 • Пријатели
 • Соло