DebitursDebiturs
Forgot password?

Pine Bay Holiday Resort

Достапност на аражманот

Термини Цена по лице
13.05.20183,100ден
Хотел
5 ѕвезди
Турција
Кушадаси
00389 72 311 810
14:00
12:00
7 вечери

Ovaj rizort se nalazi u Kamlimani zalivu, u Kušadasiju i potpuno je renoviran 2014. U ponudi ima privatnu plažu i sopstvenu marinu. Pored toga nudi 3 otvorena bazena, zatvoreni bazen, 4 dečija bazena, akva park sa 5 vodenih tobogana za odrasle i 2 vodena tobogana za decu, kao i veliki spa centar. Parking u okviru objekta Pine Bay može se besplatno koristiti. Privatni prostor na plaži opremljen je besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.

Sobe i bungalovi rizorta Pine Bay Holiday, sa 5 zvezdica, poseduju klima-uređaj i dekoracije u toplim bojama. Pored toga sadrže sopstveni balkon i TV.

Gosti mogu uživati u jelima lokalne i svetske kuhinje koja se služe na bazi švedskog stola u otvorenom i zatvorenom delu glavnog restorana. Gostima je u okviru objekta na raspolaganju 9 barova: Fuaye, Sunset, L’escalier, Aqua, Marina, Yelken, Amphi i bar na plaži. U kafeu Efe služe se čajevi, kafa i lagani obroci tokom čitavog dana.

Sadržaji za opuštanje u rizortu obuhvataju hidromasažnu kadu. Gostima je na raspolaganju i besplatno korišćenje hamama, saune, parnog kupatila i fitnes centra. Za najmlađe goste obezbeđeni su dečije igralište, dečiji klub, igraonica sa igračkama, klub za mlade i prostorija za čuvanje dece.

Osoblje rizorta za vas može organizovati aktivnosti na vodi, kao što su parasejling, jedrenje na dasci, gimnastika u vodi, vožnja kanua i noćno kampovanje. U sklopu objekta se nalazi 5 teniskih terena, a dostupna je i oprema za tenis. Mini-golf, mini-fudbal, stoni tenis, odbojka na pesku, teren za košarku i pedaline mogu besplatno da se koriste.

Kongresni centar Efes nalazi se na 50 metara od objekta. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama. Artemidin hram udaljen je 9,8 km.

Политика на Pine Bay Holiday Resort

14:00
12:00

Услугите на Pine Bay Holiday Resort

  • WI FI
  • БАЗЕН
  • КЛИМАТИЗАЦИЈА

Преглед на оценки (0 оценки)

Pine Bay Holiday Resort Кушадаси, Турција

Целокупна оцена на овој аранжман

Вашето име

Е-маил адреса

Наслов на вашата оцена

Вашата оцена

Каков вид на патување е ова?

  • Бизнис
  • Двојки
  • Семејство
  • Пријатели
  • Соло