DebitursDebiturs
Forgot password?

KORUMAR DELUXE

Достапност на аражманот

Термини Цена по лице
10.05.20185,208ден
Хотел
5 ѕвезди
Турција
Кушадаси
00389 72 311 810
14:00
12:00
7 вечери

Хотелот KORUMAR DE LUXE, кој е еден од најискусните и најуспешните објекти на Егејскиот регион, Кушадаси, им нуди на гостите незаборавни моменти со највисок квалитет на услуги. Како Korumar Hotel De Luxe во брзо развивање на хотелската индустрија во нашата земја; ние продолжуваме да предлагаме разлики секој ден, за да можеме да го продолжиме задоволството и задоволството на нашите гости и да ги подигнеме нашите стандарди за услуги.

Политика на KORUMAR DELUXE

14:00
12:00

Услугите на KORUMAR DELUXE

  • WI FI
  • БАЗЕН
  • КЛИМАТИЗАЦИЈА
  • ТЕЛЕВИЗИЈА
  • ТЕЛЕФОН

Преглед на оценки (0 оценки)

KORUMAR DELUXE Кушадаси, Турција

Целокупна оцена на овој аранжман

Вашето име

Е-маил адреса

Наслов на вашата оцена

Вашата оцена

Каков вид на патување е ова?

  • Бизнис
  • Двојки
  • Семејство
  • Пријатели
  • Соло