DebitursDebiturs
Forgot password?

Hotel Veris 3*

Достапност на аражманот

Термини Цена по лице
15.06.201810,000ден
Хотел
3 ѕвезди
Бугарија
Сончев Брег
072/311-810
14:00
12:00
7 вечери

Hotel Veris 3*

ДОБИВАТЕ

Понудата е по лице и вклучува 3, 4 или 7 ноќевања со појадок во Hotel Veris 3* + вклучен превоз за термин по избор:

 Термин :  15.06-23.06.2018            7 ноќевања     10 000 ден
Термин :22.06 –30.06.2018            7 ноќевања     13 000 ден.
Термин :29.06 –04.07.2018           4 ноќевања    10 000 ден
Термин :29.06 –07.07.2018         7 ноќевања    13 500 ден
Термин :03.07 –07.07.2018         3 ноќевања     7 000 ден
Термин :03.07 – 11.07.2018         7 ноќевања    14 000 ден
Термин :06.07 –11.07.2018        4 ноќевања     10 500 ден

Политика на Hotel Veris 3*

14:00
12:00

Услугите на Hotel Veris 3*

 • WI FI
 • БАЗЕН
 • КЛИМАТИЗАЦИЈА
 • ТЕЛЕВИЗИЈА
 • ТЕЛЕФОН
 • ФРИЖИДЕР

Преглед на оценки (0 оценки)

Hotel Veris 3* Сончев Брег, Бугарија

Целокупна оцена на овој аранжман

Вашето име

Е-маил адреса

Наслов на вашата оцена

Вашата оцена

Каков вид на патување е ова?

 • Бизнис
 • Двојки
 • Семејство
 • Пријатели
 • Соло