DebitursDebiturs
Forgot password?

HOTEL KOLAVERI RESORT

Достапност на аражманот

07.06.19 14.06.19 21.06.19 28.06.19 05.07.19 12.07.19 19.07.19 26.07.19 02.08.19 09.08.19 16.08.19 23.08.19 30.08.19 02.08.19 09.08.19 16.08.19 23.08.19 30.08.19
 
Термини Цена по лице
05.0710,106ден
Хотел
Албанија
Драч
00389 72 311 810
14:00
12:00
7 вечери

Pushime  verore në Durrës me ful pansion (masë suedeze) vendosja ne aprtamante për 8 ditë/ 7 netë


Vendodhja e hotelit- Golem Durrës

Kapaciteti:

PLAZH PRIVATE , pishinë , restaurant dhe minimarket.

07.06.19

14.06.19

21.06.19

28.06.19

05.07.19

12.07.19

19.07.19

26.07.19

 

02.08.19

09.08.19

16.08.19

23.08.19

30.08.19

 

06.09.19

 

Në cmim përfshihen , transporti meautobus,

sistemimi ne apartamentet e hotelit , tre ushqime ne ditë etj…

Cmimi per person 155 euro .(për fëmije deri ne 10 vjet paguhet 50%)

 

Политика на HOTEL KOLAVERI RESORT

14:00
12:00

Услугите на HOTEL KOLAVERI RESORT

  • WI FI
  • БАЗЕН
  • КЛИМАТИЗАЦИЈА
  • ТЕЛЕВИЗИЈА

Преглед на оценки (0 оценки)

HOTEL KOLAVERI RESORT Драч, Албанија

Целокупна оцена на овој аранжман

Вашето име

Е-маил адреса

Наслов на вашата оцена

Вашата оцена

Каков вид на патување е ова?

  • Бизнис
  • Двојки
  • Семејство
  • Пријатели
  • Соло