DebitursDebiturs
Forgot password?

Hotel ILIO

Достапност на аражманот

Термини Цена по лице
01.07.20183,348ден
Хотел
Албанија
Ксамил
00389 72 311 810
14:00
12:00
7 вечери

E vendosur në Ksamil, 2.5 km nga Parku Kombëtar i Butrintit, Hotel Ilio përmban objekte Barbecue dhe pamje të kopshtit. Featuring një tavolinë para 24 orësh, kjo pronë gjithashtu krenohet me një restorant dhe një shesh lojrash për fëmijë. Dhomat janë të pajisura me një ballkon me pamje të qytetit dhe WiFi të lirë.
Njësitë në hotel janë të pajisura me një TV të sheshtë me kanale satelitore. Dhomat janë të pajisura me një banjo private me tualetin e lirë. Të gjitha njësitë janë të pajisura me një zonë të shtrojë.

Hotel Ilio-GI Relax PrivateParadise ofron një mëngjes kontinental ose shuplakë.

Kjo është pjesa e preferuar e mysafirëve tanë në Ksamil, sipas rishikimeve të pavarura.

Kjo pronë ka gjithashtu një nga vendet më të vlerësuara në Ksamil!

Kjo pronë është vlerësuar edhe për vlerën më të mirë në Ksamil!

Се наоѓа во Ksamil, 2,5 км од Националниот парк Бутринт, Хотел Ilio карактеристики скара објекти и ставовите на градината. Одликувајќи се со 24-часовна пред бирото, овој имот, исто така, може да се пофали ресторан и детско игралиште. Соби се опремени со балкон со поглед на градот и бесплатен WiFi.
Единиците во хотелот се опремени со рамен екран телевизор со сателитски канали. Собите се опремени со купатило со бесплатни тоалети. Сите единици се опремени со седење.

Хотел Ilio-GI Relax PrivateParadise нуди континентална или вклучена појадок.

Ова е омилен дел од нашите гости на Ксамил, според независните критики.

Овој имот, исто така, има една од најдобро оценет локации во Ksamil!

Овој имот е исто така оценет за најдобра вредност во Ksamil!

 

__________________________________________________________

Hotel  – ILIO

Ксамили- Ksamil

BB ( Fjetje – Mengjes )

BB ( Доручек )

HB ( Fjetje – Mengjes – Dark)

HB ( Доручек – Вечера )

FB ( Fjetje – Mengjes – Drek – Dark )

FB ( Доручек , Ручек , Вечера )

36 еuro

36 еуро

45 еuro

45 еуро

54 euro

54 еyрo

Политика на Hotel ILIO

14:00
12:00

Услугите на Hotel ILIO

  • WI FI
  • КЛИМАТИЗАЦИЈА
  • ТЕЛЕВИЗИЈА

Преглед на оценки (0 оценки)

Hotel ILIO Ксамил, Албанија

Целокупна оцена на овој аранжман

Вашето име

Е-маил адреса

Наслов на вашата оцена

Вашата оцена

Каков вид на патување е ова?

  • Бизнис
  • Двојки
  • Семејство
  • Пријатели
  • Соло