DebitursDebiturs
Forgot password?

Hotel Elba-Durrës

Достапност на аражманот

2 PERSONS 75 Euro 3 PERSONS 100 Euro 4 PERSONS 110 Euro  
Термини Цена по лице
01.06.20194,650ден
Хотел
5 ѕвезди
Албанија
Драч
00389 72 311 810
14:00
12:00
1 вечери

All inclusive service:

Self service table!
Drinks – no limit!
Free sunumbrellas!
Free parking!
Free wi-fi!
3-10 years old kid ½ – payment!
Free for 0-3 years old kids!
Music live every night!
Kids party!
Enjoy!

Политика на Hotel Elba-Durrës

14:00
12:00

Услугите на Hotel Elba-Durrës

 • WI FI
 • БАЗЕН
 • БЕСПЛАТЕН ПАРКИНГ
 • КЛИМАТИЗАЦИЈА
 • ТЕЛЕВИЗИЈА
 • ТЕЛЕФОН

Преглед на оценки (0 оценки)

Hotel Elba-Durrës Драч, Албанија

Целокупна оцена на овој аранжман

Вашето име

Е-маил адреса

Наслов на вашата оцена

Вашата оцена

Каков вид на патување е ова?

 • Бизнис
 • Двојки
 • Семејство
 • Пријатели
 • Соло