DebitursDebiturs
Forgot password?

AQUA FANTASY RESORT

Достапност на аражманот

Термини Цена по лице
19.05.20183,782ден
Хотел
5 ѕвезди
Турција
Кушадаси
00389 72 311 810
14:00
12:00
7 вечери

За време на процесот кој започна во 1994 година со мислата за воспоставување на единствен воден парк водечки водни паркови беа разгледани и стапи во контакт со дизајнерски компании. Со пристапувањето кон конгресот на Втората светска војна нашите студии се стекнаа со интензитет и како резултат на тоа беше одлучено да се работи со Џеф Хенри и тимот на NBGS Texas Texas.

Со тоа дневниот капацитет од 5000 лица дневно во аквапарк Aqua Fantasy број еден во Турција беше дизајниран и изграден од страна на познатата американска компанија NBGS.

Со следењето на интензивните и ригорозни студии продолжено до јуни 2000 година, првиот тематски парк во Турција беше отворен со пиратски брод, подморница и голем детски базен со многу играчи за вода кои се наоѓаа внатре

Како долгогодишно претпријатие Аква Фантазија изведуваше многу важни работи во секторот за водени паркови и продолжи да ги изведува. Таа продолжува да функционира како уникатен одмор воопшто со нејзините слајдови, стил на управување, услужни области и спортски активности.

Политика на AQUA FANTASY RESORT

14:00
12:00

Услугите на AQUA FANTASY RESORT

  • WI FI
  • БАЗЕН
  • КЛИМАТИЗАЦИЈА

Преглед на оценки (0 оценки)

AQUA FANTASY RESORT Кушадаси, Турција

Целокупна оцена на овој аранжман

Вашето име

Е-маил адреса

Наслов на вашата оцена

Вашата оцена

Каков вид на патување е ова?

  • Бизнис
  • Двојки
  • Семејство
  • Пријатели
  • Соло